Oare Wei

Welkom bij Oare Wei.

In de schipperswereld in Fryslân hanteert men voor de aanduiding van stuurboord en bakboord respectievelijk de woorden ‘Dizze Wei’ (Deze Weg) en ‘Oare Wei’ (Andere Weg). Rechts en links dus.

Onder de naam ‘Oare Wei’ bied ik consultancy, coaching en concrete ondersteuning aan op het gebied van administratieve organisatie, software implementatie, interim- en verandermanagement. Visie leidt naar een situatie waarbij de Verandering wordt verankerd in de organisatie, zodat deze weer Verder kan. Daarmee is meteen het logo en de slogan van mijn onderneming verklaard.

De schepen waarop ik mijn jeugd op de Friese wateren heb doorgebracht heetten altijd ‘Dizze Wei’. Na de opbouw van een eigen bedrijf in de financiële sector tussen 2003 en 2012, gooi ik het sinds 2012 over een andere boeg. De naam ‘Oare Wei’ is voor mij dé naam (Visie) om op een andere manier (Verandering) Verder te gaan.

Bel (06 – 536 535 33) of mail mij voor een nadere kennismaking. Een goed gesprek en een kop koffie kan het startpunt zijn van een ‘oare wei’ voor u en uw organisatie.

Met vriendelijke groet,

Tjibbe van der Veen

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: